Torsdag 2/5
2009-05-31 / 22:56:51 / Allmänt

Hellu!
Sitter och pratar med Johan nu! Jag saknar honom, jag tittar också på Sex and the City. Idag har jag varit på tjejkväll på stan med Jaqueline, Ellie, Rebecca och Sara, Jag köpter en stickad mössa, söt va den.
Jaqueline fick en gratis kryssning så vi (jag,Jaqueline, Ellie och jocke) ska på kryssning i Sommar de kommer bli så jävla kul! LÄNGTAR!
Det har varit en bra dag idag.

I Tisdags så var jag, mamma, johanna och johan i valbo. Jag köpte leggings och Mina Käraste skor. haha Im happy :D




Jag har också beställt ett linne som jag ska ha på skolavslutningen.


20/5
2009-05-21 / 01:10:23 / Allmänt

Hellu!

Idag har det väl inte hänt så mycket..
jag har varit i skolan. Jag, ellie, jaqueline och sara redovisa vårat tema arbete imorse, vårat tema var Natur och skapande. De gick väl bra och redovisa den, men vi visste inte riktigt vad vi skulle säga riktigt, men de ordnade sig, lärarna sa att det var bra iallafall.. Efter vi hade redovisat så va de lunch, sen hade vi engelska och då tittade vi på Walk the line.. efter engelskan så hade vi samhäll och då hade vi debatt. jag, Sandra, Rebecca och Therese hade för adoption för homosexuella, och vi mötte då emot adoption för homosexuella, vi vann (för adoption).

 Jag slutade 5 i halv 3 idag. men jag och Jaqueline satt kvar en stund och gjorde lite rester. sen åkte jag hem..
hemma så bakade jag kladdkaka åt Johan, sen städade jag rummet och så. jag har legat i sängen och tittat på tv och väntat på Johan sen ca halv 5.
och han har ännu inte kommit.............

Tisdag 19/5
2009-05-19 / 09:15:46 / Allmänt

Hellu.

Jag sitter i skolan nu, har precis haft prov, omprov i arbetsmiljö och säkerhet. Det gick skit kasst.. jag fattade ingenting, jag hade pluggat på dom saker jag inte kunde på förra provet, och nu fick vi ett helt annat prov. Det va 5 frågar jag fattade inget på nån av frågorna :S
Nu sitter jag och väntar på Jaqueline och Sara. Vi ska plugga lite i skolan vi har inga vanliga lektioner idag, . Sen ska jag hem till Johan och då ska han hjälpa mig och plugga. ÅH jag orkar inte med skolan längre! Som tur är så är det snart sommarlov.. men jag ska jobba hela lovet, så jag får väl inge lov antar jag.. Men då får jag ju pengar istället och då kanske jag unnar mig med en utomlands resa, det lär jag behöva!

Hittade lite gamla bilder på datan ;D

Linda jonsson
 Syskonkärlek^
Johanna Jonsson<3
 Barn och fritid i 1 an (1C) 






Jag har två sommarjobb, eller ett Sommarjobb och ett jobb. Jag ska sommarjobba på gavlegårdarna i sätra i fyra veckor och jag ska jobba på willys vid hemsta. jag börjar 07.00 på gavlegårdarna och jag slutar 16.00, sen ska jag åka upp till willys direkt efter gavlegårdarna och jag ska kanske jobba på willys fram till 22.00 eller något sånt. Men det här kommer bli tufft för mig men de kanske är värt de.

Lördag 9/5
2009-05-09 / 17:21:13 / Allmänt

Hellojsan!
Jag har tyvärr inte kunnat skriva blogg så mycket, för min data krånglar. Jag sitter nu på systers data.
Idag har jag varit med jaqueline på stan. jag köpte en tröja, ett linne och ett halsband. Nöjd är jag :)
På stan så såg jag en person jag absolut inte ville se!!!
Sitter nu och lyssnar på Elvis presley och gör mig klar. jag och några ska hem till Jessica vid 7, de ska bli kul, vi ska ner till crusingen lite senare.
Johan är borta i Marcus stuga i helgen, just när jag behöver han :/ men men, han kommer hem imorgon :)


RSS 2.0