Fredag 10/4
2009-04-11 / 00:16:38 / Allmänt

Idag så har det inte hänt så mycket. Jag vaknade upp hemma hos min pappa imorse vid 11.30 och älskade Johan låg bredvid mig. När vi vaknade så tittade vi på Svensson, svensson de är så roligt. Efter Svensson så gick vi upp och då hade pappat lagat spagetti och köttfärssås, de va gott! Efter de så gjorde vi inte så mycket bäddade bäddsoffan och tittade lite till på Svensson. Vi gick hem till min mamma vid 14.30, här så städade vi lite i mitt rum sen åt vi lite tacos. efter maten så gick vi ut och satte oss i sköna värmen.. Mattias, hampus, Albin, Björn och Kalle spelade bandy så vi prata med dom och va med dom ett tag ute. sen gick vi in och duschade och tittade på singing bee. Efter de så åkte Johan hem, han tog 22.55 bussen, Jag saknar honom..
Nu sitter jag och lyssnar på Håkan hellström, Han är så otroligt bra!!!
Jag ska snart lägga mig och titta på samantha who.
Imorgon ska man hem till mormor och morfar och äta god mat, och johan ska med!


(Christina appelgate)


Torsdag 9/4
2009-04-09 / 15:22:02 / Allmänt

Hellu,
Jag Sitter hos Johan nu, ska iväg och träna gym med Sandra om knappt en timme på korpen. Efter de så ska jag träffa Johan på bussen, han ska följa med mig hem. Vi ska nog sova hos min pappa inatt.  Så det händer inte så mycket idag, tyvärr.
Igår fråga Philip om jag ville vara modell åt han igen. :)



Tisdag 7/4
2009-04-07 / 14:14:15 / Allmänt




Igår
 så var det rättegång kl 13.15 för misshandel. Jag var hos advokaten kl 12,  där så fick jag berätta det som hände hemma hos mig då jag blev misshandlad(fick ett slag under vänstra ögat). Jag hade då fest när jag fyllde 17 och de var över 1 år sen nu. och de kom massa objudna gäster. Dom började slåssoch käfta för att dom inte fick komma in.. Dom snodde med sig många jackor, skor, nycklar, mobiler/hemtelefon mm...
Så igår var det rättegång om det.
 Jag var jätte nervös och hade jätte ont i magen, men det gick rätt så bra ändå, Jag "vann" iaf.
Jag ska få 9000 kr.  Tack mamma, Johanna, Johan och Sandra för att ni stöttade mig.
Jag blev riktigt stolt över mig själv för jag trodde inte jag skulle klara av att sitta där och prata.
Efter rättegången så skulle jag och johan gå hem till honom, men vi hann inte så långt för att vi hittade en bänk och det var så skönt väder så vi satte oss där och prata, det var mysigt. Sen gick vi till Ica söder för att jag skulle köpa cigg, men då hittade vi massa annat gott. Vi köpte vaniljmunkar och vi köpte en varsin läsk. Efter Ica så gick vi upp till Johan för att han skulle packa till sin pappa, sen åkte vi hem till honom. Där så satte vi oss på altan och fikade lite. Efter det gjorde vi inte så mycket. Vi åkte till OK pizzeria och köpte en varsin pizza bara.



Tack för att du Finns<3!


Torsdag
2009-04-02 / 21:06:45 / Allmänt

Idag har det varit rätt så tråkig dag. Har varit jätte trött hela dagen, ska duscha nu snart, sen så ska jag skriva lite läxa och sova. Jag behöver verkligen sova i tid idag, Johan kom hem till mig vid kvart i 12 igår kväll, men vi somnade vid halv 1 sen vaknade jag vid halv sex fast jag gick upp halv sju för att johan skulle till skolan, han började halv nio. Jag började kvart över nio. Vi var på återvinngen imorse på naturkunskapen, det var jätte tråkigt, sen åkte jag och Jaqueline med Åke tillbaka till skolan, blev så avundsjuk på Åke, jag vill också ha körkort, vilken frihet det borde vara. När vi hade kommit tillbaka till skolan så  hade vi samhäll. sen Vare lunch, bild och fordonskännedom på borgis. Jag och Rebecca orkade inte göra någonting både hon och jag var trötta, vi bara satt nästan hela den lektionen. Men innan hon och jag fick sluta för dagen så gjorde vi en hjälpstart. Efter skolan så gick jag och Rebecca på stan, vi käkade Mac donalds det var grymt gott, vi var så hungriga. Sen gick vi in till Hm där köpte Rebecca två linnen och ett par mjukisbyxor. Sandra kom till Hm och mötte mig för att hon och jag skulle träna på korpen, jag hade verkligen ingen lust att träna idag, men man har ju betalat, så man måste väl träna.
Jag vill att johan ska komma hit och sova med mig, men antingen så vill han inte eller så får han inte.

Idag fyller lilla Kevin 1 år :) Grattis gullunge.




Tack Sara för att du designa min blogg! :)

RSS 2.0