Torsdag 25/6
2009-06-25 / 21:00:51 / Allmänt

Helloj!

Jag vaknade klockan fem imorse låg kvar i sängen till tio i sex och gjorde mig i ordning till jobbet! Halv sju cyklade jag, Matte och Björn till gavlegårdarna, Jag, Matte, Björn och Johan vi oljade haltaner och staket hela dagen, de va lte små drygt. börjar bli jävligt less på de nu.  Jag träffade Jaquie idag, Har saknat henne!
 
Jag slutade klockan fyra och då skyndade jag mig hem för att jag och Johanna skulle gå på stan ett tag.

 
johanna knäppte en bild på mig på väg till bussen.

på stan köpte jag; trosor, klänning/långt linne, rött läppstift, nagellack bortagning och ett smycketräd.  


Onsdag 24/6
2009-06-24 / 20:50:01 / Allmänt

Hellu, Hellu !

I morse försov jag mig så jag jobbade inte idag, jag vaknade vid 10 och jag började klockan 7 imorse så jag stannade hemma idag. Idag har jag varit med mina syskon Johanna och Mattias. Vi solade sen fick vi för oss att vi skulle göra Pizza, så jag och Johanna cyklade till ica och köpte saker till den. jag hämtade också ut mina saker som jag har beställt.
Tubklänning, bikini och ett par solbrillor.




Imorgon så blir de jobb igen! Gah jag blir så trött.
 men de är väl värt de.




Kusin Björn Och Bror Mattias.


Nu ska jag lägga mig och titta på Samantha who, ska snart sova. Ska upp vid 5 imorgon bitti!

Söndag 7/6
2009-06-07 / 23:00:11 / Allmänt

Hellu, Hellu!

Idag kom jag hem från släktträffen som va i Hälsingland. Vi åkte dit igår och vi kom dit vid 12. vi åkte först till min mormors bror och fikade lite sen åkte vi och köpte blommor och åkte till Kyrkogården där mormors bror och hennes föräldrar ligger.
Efter de så åkte vi till ett fint hus där mormor och hennes syskon växte upp. När vi kom dit så knäppte vi kort på släkten.
sen gjorde vi inte så mycket. vi vänta på maten ett bra tag. De va helgrillad gris. Jag tyckte de va så hemskt att se den ligga där med ett spett i röven och ut genom munnen. Till grisen så var det potatis, sås, sallad och bröd. Det var väl gott men de hade nog varit godare om jag inte hade sett grisen.
Som efterrätt fick vi hallontårta. Vi gjorde inte så mycket på kvällen, jag, Anton, Albin, Anneli och Johanna spelade kort och titta lite på 2 och ½ men. Vi fick sova i en buss (de va som en turnebuss). Vi gick och la oss vid 24-1 för vi var väldigt trötta, men jag somna inte förrän vid 4 för jag är så förkyld och min morbror snarka så mycket. Johanna väckte mig 9 på morgonen efter så jag hade inte sovit så mycket den natten.. Vid 10 så gick vi och åt frukost, vi fick mackor, yoghurt, korv m. bröd. Jag käkade korv med bröd. Korven var väldigt god där. Efter frukosten så gick vi till bussen där vi sov och plockade ihop våra saker. Efter de så gick vi in till fåren och lammen. Lammen va jätte söta, jag ville ta med en hem!
Min morbror visade mig, johanna och Anneli en traktor som fyller 50 år i år, Han berättade att han tyckte jätte mycket om den när han va liten, han körde den när han va 3 år bara. Idag så fick han köra den igen, han såg så lycklig ut, han sa att han fick tillbaka minnen..Vi åkte därifrån vid 12. och vi kom hem vid 2-3. 
Jag hade väldigt roligt där, men de skulle nog vara roligare om jag va frisk. 
Jag hoppas vi åker dit mer i sommar. De va första gången jag va där och de va roligt och se var min mormor har vuxit upp någonstans och hur de såg ut där. Mormor berättade också vad som fanns på vissa ställen när hon va liten och hon berättade vad hon tyckte om att göra för något och de tyckte jag va väldigt intressant och roligt att hon berättade de.
Där i Hälsingland så hade dom lamm, får, en hund, tupp, hönor, pågfåglar mm..




 











Nu sitter jag här med johan. Han börjar 12.40 imorgon och
 jag tänkte stanna hemma imorgon från skolan för jag är inge bra i halsen.


Fredag 5/6
2009-06-05 / 12:45:52 / Allmänt

Hellu hellu!
Just nu sitter jag i skolan, TRÖK. jag börjar lektion om nästan en halvtimme. Kom till skolan vid 11 idag och då väntade Jaqueline och jenny på mig, vi skulle rösta i skolan om valet som är på söndag. Så drygt så jag har inte gjort så mycket sen klockan 11.. Efter skolan ska jag, Jaqueline och johan gå på stan, vi ska gå till johan efter skolan och hämta upp honom.  Vi ska kika efter en väst till johan, får väl se om jag hittar något.

Jag har fått 4500 kr nu från rättegången, men de fattas ca 3000 kr! och jag kommer inte att få dom.. försäkringsbolaget vill inte ge mig dom, konstigt nog..
Om ni inte visste de så är jag blond nu.
1 vecka kvar till skolavslutningen.

Imorgon så ska min familj åka till Hälsingland, vi ska på släkträff, de ska bli kul men jag är förskyld så jag vet inte om jag orkar följa med.


RSS 2.0