Äntligen Semester!
2009-10-30 / 09:29:15 / Allmänt

Nu har jag och Sandra äntligen semester. På söndag så åker vi till staden Petchaburi och där ska vi bo på ett hotell och vi ska bada, sola och shoppa som fan! Åh de ska bli så skönt!
Nu är vi klar med att undervisa barnen! Idag så lekte vi lite med barnen och fikade med dom, Jag och sandra hjälpte 5 barn idag med att ställa lite frågor till dom och dom fick svara på frågorna, dom barnen ska vara med på en engelsktävling nästa månad, Hoppas dom vinner och hoppas vi gav dom en stor hjälp :) 

Vi är i byn kocks sad (stava?) Och de är berg överallt, de är jätte fint.
Igår så ville rektorn på skolan som vi jobbat på denna vecka, visa oss ett berg, så vi följde med han och några barn på skolan, upp på ett berg, de va så fint där uppe! De va en väldigt vacker utsikt. Sen visade han oss ett vackert tempel, de va jätte fint där, de låg uppe vid berget inne i regnskogen, de luktade väldigt gott där. 
Nu håller jag och Sandra på med lite läxor, jag är nästan klar med alla och de känns underbart! När vi är klar med läxorna så ska vi åka iväg till en andra byn igen baymasisuk (stava?) Vi ska sova där i 2 nätter sen åker vi till Petchaburi.
Jag kommer troligen tyvärr inte sitta nå mer via internet för vi kommer inte ha internet, nu sitter vi kvar på skolan. Vi kanske sätter oss på ett internet café, men jag vet inte riktigt än.
Imorgon så ska vi äntligen hämta våra klänningar! Min balklänning och min studentklänning! jag hoppas verkligen dom blir vackra! jag är lite nervös för jag undrar hela tiden om hur dom ser ut. Om jag kommer bli nöjd eller inte...
Jag kommer göra en tatuering snart också jag ska skriva Linda i nacken och kanske göra något runt linda men jag ska sitta och göra lite skisser någon dag nu, så får vi se hur den blir, men de kommer många många bilder sedan, på tatueringen och resan.

Imorgon så är de 2 år med älsklingen min! Jag vill till dig Johan! Jag saknar dig så in i helvetet! Jag hoppas vi ses snart och jag hoppas du mår bra där hemma utan mig!

Jag saknar er alla där hemma! Jag hoppas ni har de bra, vi ses snart<3



Haha, den bilden bjuder jag på!

I Thailand
2009-10-28 / 09:57:03 / Allmänt

Hallå där hemma i Sverige!

Nu har vi varit i Thailand i nästan 2 veckor. Halva tiden har gått nu och jag längtar hem väldigt mycket!!!!
Så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!!!! Men nu är de 2 skoldagar kvar som vi ska undervisa barnen på, sen blir de semester, äntligen!
Vi vet inte riktigt än vart vilken stad vi ska ha semester i, men de får vi reda på ikväll, Jag och Sandra ska åka till en mer turist stad på söndag och vi ska nog ta in på hotell till på onsdag vecka 46. Och då kommer de bli mycket shopping, sol och bad!
På lördag så ska jag och Sandra hämta våra klänningar som vi låtit en sy upp, jag hoppas verkligen att dom blir snygga!

Jag saknar er mina vänner, min familj och johan som fan!!!!!!!!!


Jag älskar dig Johan Wigert, du är de bästa som har hänt mig och jag vill alltid vara din!
Jag vill bara ligga i din famn nu och känna din underbara kropp och berätta hur mycket jag älskar dig och berätta hur vacker du är! Snart så har vi varit tillsammans i 2 år! Jag vet inte vad jag ska göra då den dagen....
Du är verkligen den man jag vill ha.
Jag längtar efter dig!
Karl Johan Wigert, Mannen i mitt liv<3


RSS 2.0