johanna jonsson
2009-08-28 / 21:47:26 / Allmänt

Den här har min lilla syster johanna gjort till mig, men de va ca 1 år sedan!
Hon är så underbar, jag älskar dig.
Du betyder så mycket för mig johanna.


Hellu!
2009-08-28 / 20:52:13 / Allmänt

Oj oj, nu har de hänt mycket sedan jag skrev blogg.
Men på sommarlovet så har jag varit på Gräsö med Johanna, Johan, Marcus och Philip, vi var i philps stuga vi hade väldigt mysigt!
Jag har börjat jobba på Willys, jag sitter i kassan där ibland och de går framåt. Har jobbat där några gånger i sommar och jag jobbar som extra.
Nu under sommarn har jag hunnit tatuera mig (bild kommer så småning om).

Jag och johan har Firat 1 års förlovning och jag fick ett jätte fint halsband av honom! Johan fick ett armband av mig. På 1 årsförlovning så käkade vi mat, de vart casadias(stavning) med aoli och quacamole, och som efterätt så gjorde vi iordning inlagda päron och after eight i ugnen, mh vad gott de va! Mot kvällen så gick vi till Jessica och drack och umgicks lite. 
Jag har också åkt med eckerö båten med johan, johans mamma och hennes kompisar, de va väldigt roligt.

Om ni inte visste så ska jag åka till turkiet med Min älskade Ellinor och hennes släkt nästa lördag, Jag och ellie ska ha skit kul : D  Det är en vecka kvar imorgon, jag längtar som fan, men jag kommer att sakna johan jätte mycket! Vi kommer att åka till Sidé och vi kommer att vara där i 1 vecka. I turkiet så kommer jag också att tatuera mig och jag kommer  antagligen skriva mitt namn i nacken.

I måndags så började trökskolan igen, skönt att man går i 3 an nu ialla fall. Den här har det varit slappt i skolan, så det var skönt. På tisdag så ska vi på Klassresa till ensro vi kommer hem på torsdag och på fredag så kommer vi få kompledigt och sen på Lördag och vi till turkiet!
Imorgon så är jag bjuden till Ellinor på mat vi ska käka (tacos) sen ska vi ut och ta en öl och kanske titta på bilar för de är crusing imorgon. Får se om Rebecca också följer med.

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och bara njuter! Väntar på att Johan ska sluta, han jobbar idag. När han kommer hit så kommer vi mysa och titta på film!

Bilder kommer sen, datan är seg!

RSS 2.0