Jag blir tokig!
2010-02-19 / 19:53:25 / Allmänt

Kan de aldrig sluta snöa?  Jag orkar inte med snön längre nu.. de har snöat hela dagen och de har blåst som fan, är trött på detta nu ..

Just nu sitter jag och deppar lite över mitt hår, jag saknar mitt långa hår som jag hade för ett tag sen, varför var jag så dum och klippte av de? eller när jag var blond och helt plötsligt ville jag bli brunett, ja då blev de grått sen blev de grönt och sen blev de fläckigt, ja då var jag tvungen att klippa mig ännu kortare....

Jag funderar på om jag ska fixa skumbad och lägga mig där och läsa lite och försöka slappna av nu, har varit mycket denna vecka, Mycket plugg.. Och nästa vecka blir de bara värre..

Imorgon ska jag hem till min pappa och fira min lillasyster som fyller år på söndag. Jag ska nog också vara med Jaqueline imorgon vi ska kika på Twilight för vi har ju prov om den på onsdag.
Imorgon så är de 1 månad kvar till studentkryssning, De kommer nog bli skit kul!

Vi höres väl imorgon.

Puss & kram

...
2010-02-18 / 19:17:11 / Allmänt

Idag så blev de en kort dag i skolan, vissa skulle redovisa så var de så några som skulle göra de, så då fick vi åka hem vid halv 10, så de var väldigt skönt.. När jag kom hem så låg mitt gullhjärta och sov. Han började halv 1 idag. när han åkte till skolan så somnade jag till och vaknade vid tre, Med en grym huvudvärk och jag hade ont i öronen. Men jag blev baksugen så jag gick upp och tog reda på lite disk och sånt sen gjorde jag kladdkaka. När kladdkakan var  ugnen så kom mamma hem och då sa hon att vi skulle käka pizza idag. Så de gjorde vi, sen så käkade jag kladdkakan som efterrätt och jag kladdkakan blev väldigt god. Jag har också pluggat och legat och läst lite, har omprov imorgon, men jag kan de inte. Jag får inte in de i min tröga hjärna så jag får väl göra de på nästa omprovstillfälle.  Jag läser boken "Om jag kunde drömma" Twilight boken alltså, den är väldigt bra, men boken är över 400 sidor och jag förstår inte hur jag ska hinna läsa ut den till på onsdag, vi har analysprov på en bok och en film (alltså jag läser Twilight boken och jag ska se den filmen också) då ska jag typ se "olikheterna" ur boken och filmen.
Johan går typ i skolan till 9 idag^ Sen hoppas jag att han kommer hit, Jag hatar att sova utan honom.. Så jag håller tummarna!

Nu ska jag hoppa in i duschen, skära lite frukt och lägga mig och läsa.

Vi hörs!
Puss & kram





Tja tja!
2010-02-17 / 10:25:54 / Allmänt

Sitter i skolan nu med Jaqueline, vi sitter på Religion. Men vi kikar på studentklänningar! Gud vad jag längtar dit..
Jag har redan en studentklänning, jag sydde upp den i Thailand men jag är sugen på någon annan..
Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra?

Jag slutar vid två idag och då måste jag hem och plugga :/ segt & segt..
Jag vill inte men snart så är de över och de ska bli så himla skönt!

Vi höres !

Puss & kram

Alla hjärtans dag!
2010-02-13 / 18:06:57 / Allmänt

Hej allihopa!

Imorgon är de alla hjärtans dag :) men jag och min underbara älskling firar den idag stället.
Jag ska åka till han om ca 1 timme och då har han lagat mat åt oss. sen ska vi äta dessert!
Efter vi har käkat så ska vi gotta lite framför tvn vi ska kika på dum och ännu dummare, den är så sjukt kul! Sen ska vi bara mysa och gosa. :)

Ha en bra alla hjärtans dag!


 



Puss & kram


Tjabba, tjena, Hallå!
2010-02-05 / 09:21:10 / Allmänt

Snart är de helg, Ska bli så sköööönt! 
ikväll blire mys med johan, längtar! De var väldigt längesen sedan vi hade fredagsmys tillsammans, han jobbar så mycket nu.
och imorgon blir de party, Emma fyllde 19 år igår så vi ska fira henne.

Just nu sitter jag i skit skolan, jag orkar inte mer! Vi får bara mer och mer att göra....
Men snart så är de studenten! Åh de ska bli så kul, jag och Jaqueline ska ÄGA alla fester!



RSS 2.0